Storage & Business Continuity

Încă din zorii erei informaţionale datele au reprezentat elementul vital al oricărei afaceri. În economiile dezvoltate se estimează că 100 MB de date valorează mai mult de 1 milion de dolari. Şi din acest motiv, dar şi din raţiuni care ţin de legislaţie, este extrem de important ce anume facem cu datele, cum le salvăm (backup), cum le păstrăm, cum le restaurăm atunci când avem nevoie. Managerii IT cunosc o mulţime de scenarii care le pot cauza probleme, pornind de la catastrofe naturale, căderi de tensiune, viruşi, malware, sabotaj intern din partea angajaţilor, fraude şi până la atacuri teroriste.

La modul ideal, fiecare companie şi-ar dori să dispună de un centru de date 100% redundant, astfel încât în cazul unor probleme să poată relua activitatea instant. Din păcate această alternativă este extrem de scumpă şi este rareori posibilă. Având în vedere şi creşterea exponenţială a volumelor de date şi a costurilor asociate cu protecţia acestora, companiile trebuie să se asigure de o planificare strategică a bugetelor.

Cum să îţi proiectezi o structură de storage modernă, care sunt problemele cu care se confruntă companiile şi cum să îţi alegi o platformă de storage flexibilă şi care să poată fi adaptată nevoilor curente de business?

Cum să uşurezi încărcarea infrastructurii de storage, economisind spaţiu de stocare şi eliminând instanţe multiple ale aceloraşi date prin deduplicare?
Care sunt procesele si procedurile pe care o organizaţie trebuie să le aplice astfel încât să se asigure că funcţionalităţile critice pot continua atât în timpul, cât si după un dezastru?

Conferinţa de Tehnologie Agora dedicată soluţiilor de Storage şi Business Continuity îşi propune să prezinte, prin soluţiile enunţate în cadrul ei de către furnizori din domeniu, o sinteză a acestor problematici şi tendinţe în strânsă interconexiune cu nevoile de afaceri, dar şi o varietate de concepte, soluţii şi arhitecturi acoperitoare pentru satisfacerea acestor nevoi.

 


Copyright ©2010 Grupul Agora Power by: DELL PowerEdge Server Design by: Adrian Pop